De praktijk – Fysiotherapie Larink – Enschede

De praktijk

De praktijk

Welkom op de website van Fysiotherapiepraktijk Larink
De praktijk is sinds 1974 gevestigd aan de Steenweg. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten. In de afgelopen jaren heeft een ieder van ons zich gespecialiseerd op een bepaald deelgebied binnen de fysiotherapie, om zo optimaal aan de zorgvraag van vandaag te kunnen voldoen. 
Wij werken in een gemoedelijke sfeer en bieden een individuele benadering met veel persoonlijke aandacht.

Specialisaties
Naast de algemene reguliere fysiotherapie kunt u bij ons terecht voor diverse specialisaties.

Kwaliteit
Wij staan voor kwalitatief goede zorg, heldere informatie en hebben tot doel de behandeling in een zo prettig mogelijke sfeer te laten verlopen. Wij staan ingeschreven in het Big register en zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteit Register van onze beroepsvereniging het KNGF. 
Tevens maken bij deel uit van multi-en  mono-disciplinaire samenwerkingsverbanden en intercollegiaal overleg.

Fysiotherapiepraktijk Larink is HKZ gecertificeerd sinds 20-01-2010.
Het keurmerk geeft aan dat wij verantwoord zorg aan onze patiënten leveren, de kwaliteit van de zorg aan de daarbij gestelde eisen voldoet en toetsbaar is.

Bereikbaarheid
Wij zijn alle werkdagen geopend. Buiten reguliere werktijden zijn wij telefonisch bereikbaar en is er in overleg behandeling mogelijk.
Fysiotherapie is direct toegankelijk, ook zonder verwijzing van een arts.
Onze praktijk is rolstoel en scootmobiel toegankelijk en er is een ruime parkeermogelijkheid. Indien u de praktijk niet kunt bezoeken is een behandeling aan huis mogelijk. 
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn,  zijn wij ook 24 uren per dag bereikbaar via internet. U kunt via de website ook vragen stellen.

Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.